Terug naar home page

Bemden's SPRL
rue Communale 36
B-1083 BRUXELLES
Tel.: 02/427.35.01
Fax: 02/424.04.35
e-mail:
info@bemdens.be

c
Nuttige links contactpersonen FR

Rubber

Elastomeren

Celrubber

Rubbergecoat doek Hypalon® - Neopreen

Vloerbekledingen

Gerecycleerd rubber

Plastics

Gamma technische plastics

PVC stroken

Riemen

Polyurethaan

Lijm

Stuur deze pagina aan een vriend

Voeg deze pagina toe aan uw favorieten

versie geschikt om af te drukken

Ons bedrijf

BEMDEN’S bvba is een in het Brusselse gevestigd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van technische producten in rubber of afgeleiden. Enkele van onze activiteiten zijn de vervaardiging van stukken en stroken rubber van diverse kwaliteiten; de verdeling van aandrijfriemen, gekarteld en plat profiel; de verkoop van vloerbekledingen; de ambachtelijke vervaardiging van producten op basis van berubberde stof en we bieden ook een volledig gamma plastic producten aan.

BEMDEN’S is in constante evolutie en kan bogen op een jarenlange ervaring inzake rubber die van generatie tot generatie werd overgedragen. Dankzij de investering in de ontwikkeling van machines en productieprocessen van de laatste jaren is de onderneming erin geslaagd om nieuwe sectoren aan te boren. Waterstraalsnijden is één van de procédés die passen in ons streven om ons gamma aangeboden diensten te vervolledigen.

De onderneming geniet in heel België erkenning voor de kwaliteit van zijn dienstverlening en producten. Dit betekent niet dat we op onze lauweren rusten, want de laatste jaren hebben we de voorraad nog uitgebreid en de producten gediversifieerd om nog sneller op de noden van onze klanten in te kunnen spelen.

Met onze activiteiten richten wij ons evenzeer tot beslissers en ondernemers als tot particulieren. Allen vinden zij bij ons een passend antwoord op hun probleem.

Perssnijden
Watersnijden
Maatsnijwerk
Snijden van stroken
Ambacht

 
 

© 2003 Bemden's s.p.r.l. | All right reserved| Bemden's s.p.r.l. | Site works by Comskills